Personalized,
Customized.

Disclaimer

 

Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechter ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van wijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. Ook de systeem op maat-module is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn enkel ter illustratie.

Alle informatie getoont op de website zijn aan Custom PC voorbehouden en het is zodoende niet toegestaan om informatie afkomstig van de website van Custom PC zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in elke vorm.

De website kan links bevatten naar andere niet Custom PC websites. Custom PC is op geen enkele manier aansprakelijk voor de inhoud van deze website en de eventuele gevolgen van het bezoek van een van deze websites.

De door Custom PC verstrekte informatie via de mail is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door een ander persoon dan de geadresseerde is is niet toegestaan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

 

© Custom PC, 2010 - 2011. Some rights reserved.  Disclaimer Privacy Algemene Voorwaarden