Personalized,
Customized.

Services


 

Reparatie
Het wilt wel eens voorkomen dat uw systeem op een dag er opeens mee ophoud. Pas dan merkt U hoe belangrijk een computer in ons leven is, en wilt dat deze zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Wij zullen proberen zo snel mogelijk uw computer weer werkend te krijgen zodat u niks meer hoeft te missen.

  Systeem op maat
Er zijn hedendaags zo veel computerfabrikanten op de markt, elk met andere voorwaarden en elk met andere voordelen. Toch heeft een systeem op maat meer voordelen. Hij sluit beter aan bij uw belangen. Lees in de pagina Waarom een Custom PC waarom een Custom PC voor u stukken voordeliger kan zijn.
 

Datareddingen
Windows moet opnieuw geïnstalleerd worden, of uw computer wilt op een dag opeens niet meer opstarten. Bij de reparatie blijkt het de harde schijf te zijn. Is dan nu al uw data weg?
Wij raden uiteraard aan een backup te maken op een externe harde schijf, maar er is nog niks verloren! We hebben namelijk vaak een goede kans om met onze software grote hoeveelheden data van de gecrashte harde schijf te kunnen redden. Zo kunt u op uw gerepareerd systeem vrijwel meteen weer door met waar u mee bezig was.

  Verwijderde data terughalen
Bij het opruimen van uw mailbox per ongeluk dat belangrijke emailtje verwijderd? Of klikt u op prullenbak legen, bent u net te laat om op 'Annuleren' te klikken, en ziet u daar uw kwijtgeraakte bestand aan uw neus voorbij gaan? In een dergelijk geval kunt u het beste uw computer meteen uitzetten en met uw computer naar ons komen. Met onze speciaal geschreven software hebben we namelijk nog een goede kans dat dat mapje, of dat ene bestandje nog niet voor altijd verdwenen is.
  Driver updaten
Vaak merkt u het zelf niet, maar uw computer heeft er regelmatig last van; verouderde drivers. Nieuwere drivers hebben vaak een betere compatibiliteit met nieuwere programma's en kunnen soms gratis extra prestatie opleveren. Daarom is het verstandig regelmatig uw drivers te checken om te kijken of er misschien nieuwere versies uit zijn. Maar om dit allemaal zelf handmatig te moeten doen is een erg groot karwei. Een gemiddelde computer heeft namelijk al rond de 100 drivers voor hardware en 50 softwaredrivers. Bij ons kunt u hem binnen één uur, helemaal up-to-date terugkrijgen.
  Virus verwijderen
Het is heel vervelend en waarschijnlijk heeft iedereen er wel eens last van gehad; virussen op uw computer. Een virus is een programmaatje waardoor andere mensen mee kunnen kijken, uw wachtwoorden van bepaalde sites kan opslaan, of zelfs uw computer laten werken voor hun berekeningen samen met honderden andere computers die dan samen ook nog eens in contact moeten staan met elkaar. Een virus op één computer in uw netwerk, kan de prestatie van alle computers in het netwerk beïnvloeden. Het is daarom van groot belang om een virusscanner te hebben of regelmatig te kijken of er verdachte bestanden op uw computer bevinden. Maar zelfs de meest nieuwe antivirus kan een nieuwer virus meestal niet herkennen. U kunt in een dergelijk geval wachten op de update van uw antivirus programma, of het handmatig laten verwijderen.
  Computerschoonmaak
Of grote beurt, computer APK of hoe u het ook wenst te noemen; elke computer zal na verloop van tijd door te veel programma's en eventuele verstopte spyware aanzienlijk minder goed gaan presteren. Dat kan door verschillende factoren worden veroorzaakt. Één van de voornaamste redenen is toch wel de verstopte spyware. Door dingen te downloaden van het internet is het gewoon onoverkombaar om ooit tegen een gevalletje spyware aan te lopen. En aangezien spyware een lagere prioriteit heeft bij virusscanners omdat het directe effect veel minder inpact heeft dan een virus, wordt er in de antivirussoftware minder aandacht aan besteed. Maar er zijn meer factoren. Door oververhitting zal een processorchip langzamer gaan schakelen om zo minder warmte af te stoten, uiteraard ten koste van de prestaties.
Bij één enkele keer computerschoonmaak krijgt uw computer
- Stofvrij maken binnenkant kast (tegen oververhitting)
- Controle hardwareonderdelen en eventueel advies voor upgrade
- Opschonen programma's en overbodige bestanden
- Defragmenteren harde schijf/schijven
- Registeroptimalisatie
- Windows optimalisatie (indien van toepassing)
- Controle en indien mogelijk verwijdering van spyware en virussen
- Driver/Stuurprogrammacontrole en updaten verouderde drivers en software.
© Custom PC, 2010 - 2011. Some rights reserved.  Disclaimer Privacy Algemene Voorwaarden