Personalized,
Customized.

Waarom een Custom PC

Er zijn hedendaags vele computerfabrikanten op de markt met nog meer modellen, waardoor het voor de consument erg lastig kiezen wordt.
Echter, een Custom PC biedt voordelen voor U, de consument. Lees hieronder waarom een Custom PC een goede keuze is.

Garantie

Met een Custom PC krijgt U standaard 1 jaar garantie op defecten. Hiermee heeft U bij ons voor het eerste jaar bij een bij ons aangeschaft systeem, geen materiaalkosten en / of reparatiekosten bij reparatie op een door ons gebouwd systeem.

Compatibiliteit

Custom PC bouwt systemen met onderdelen die gewoon op de consumentenmarkt verkrijgbaar zijn en dus heel veel gemakkelijker kan worden gerepareerd of vervangen. De 6 weken wachten op reparatie kunt U hiermee verkomen! Bovendien is de compatibiliteit van de onderdelen onderling enorm ruim; In plaats van over drie jaar weer een nieuw systeem aan te schaffen, kunt U ditmaal misschien wegkomen met een kleine upgrade, wat U velen tientallen euro's kan schelen in de toekomst.

Technologie

Custom PC bouwt enkel computers met hedendaagse technologieën en niet met verouderende standaarden. Hiermee bent U verzekerd van een systeem dat door fabrikanten en programma's nog lang ondersteund wordt. Incompatibiliteit met hedendaagse programma's zijn voorgoed verleden tijd.

Een computer die aansluit bij uw belangen.

Een Custom PC is op maat gemaakt en sluit dus aan bij uw belangen van prestatie en gebruiksvriendelijkheid, welke over enkele jaren nog net zo prettig presteert als op dag één.

Milieuvriendelijk

Een door ons gebouwd systeem is gebouwd met milieuvriendelijke onderdelen welke een tot 40% zuiniger systeem kunnen opleveren in vergelijking tot uw huidige systeem.

Kwaliteit

Custom PC bouwt enkel systemen met producten van fabrikanten die bekend staan om kwaliteit en duurzaamheid. Een defect zal velen malen minder voorkomen dan bij elkander vergelijkbaar systeem.

 

© Custom PC, 2010 - 2011. Some rights reserved.  Disclaimer Privacy Algemene Voorwaarden